Korte impressie Radiomarkt HAJE Electronics 2022

Ja het klopt, de radiomarkt van Veron en VRZA Zuid-Limburg is maar klein van opzet.

Ja het klopt, je ziet vaak de zelfde mensen de revue passeren.

Ja het klopt, we kunnen niet op boxen tegen andere grotere radiomarkten in ons landje of zelfs daarbuiten.

Maar wat ook klopt is dat het altijd reuze gezellig is, en het vele werk van op en afbouwen volledig wordt gecompenseerd door de goede sfeer die steevast heerst op de zuidelijkste en tevens gezelligste Radiomarkt van ons Limburg. Een wellust en samensmelting van vriendschappen, bourgondische inslag, gemeenschappelijke interesses en ondernemingsdrift zorgen er voor dat dit evenement elk jaar weer opnieuw tot een hoogtepunt komt. De plek als je op zoek bent naar net dat ene onderdeeltje, printje of welk radio onderdeel dan ook.

Naast de gebruikelijke verkoop, ruilingen, onderhandelingen en gezellige Eyeball QSO’s was er wederom de traditioneel jaarlijks terugkerende tombola die dit jaar weer werd verzorgd door Albert (PA5OXW). Albert doet dat steevast met veel humor en schwung, en dat maakt zijn verhaal tot een groot succes.

Onze dank gaat dit jaar zoals gebruikelijk weer uit naar de crew voor het organiseren en realiseren van de radiomarkt. HAJE Electronics voor het beschikbaar stellen van hun terrein, en natuurlijk de dames van het HAJE team voor de koffie, fris en de voortreffelijke broodjes en Limburgse vlaai.

73, en wellicht en hopelijk tot de radiomarkt van 2023