za 12 aug – vanaf 11.00u – velddag van Tienhovenmolen

Op zaterdag 12 augustus organiseert het IVN een avondwandeling vanaf de van Tienhovenmolen in Wolfshuis (Bemelen) op het plateau van Margraten. De wandeling begint om 20.30u en duurt tot 23.30u, de wandeling is dus in het donker. Vorig jaar was dat een prachtig succes, waar veel mensen aan deelnamen, en waarbij ook de zendamateurs veel gelegenheid hadden om iets te vertellen aan de wandelaars over het radioamateurisme.

Ter gelegenheid van deze activiteit hebben ook dit jaar een groepje amateurs besloten al vroeg bij de van Tienhovenmolen aanwezig te zijn, en er een kleine velddag van te maken om onze hobby ook aan het publiek te tonen, met name

– Ed PA1EW met een demonstratie met QO100 satellietcommunicatie
– Theo PA3CBH met een packetradiorepeater op 144.850
– Martin PE1EEC met een swingende demo van zijn morsekunst

De velddag begint vanaf 11.00u, en zal waarschijnlijk uitlopen op een gezamenlijke maaltijd met de molenaars em wat andere mensen, en natuurlijk ook de andere radioamateurs die nog zin en belangstelling hebben om die dag ook aanwezig te zijn op de van Tienhovenmolen.

Iedereen is van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn bij deze activiteit, en eventueel zijn antennes op te zetten!