okt
28
za
2023
Dag van de Radio Amateur 2023 @ IJsselhallen
okt 28 @ 9:30 – 17:00

 

Op 28 oktober 2023 vindt de 61e Dag voor de RadioAmateur plaats. Deze dag wordt georganiseerd door VERON, Vereniging voor Experimenteel Radio Onderzoek in Nederland. Naast het officiële gedeelte met de bekendmaking van de RadioAmateur van het (vorige jaar) 2022, door het wetenschappelijke Radiofonds Veder, zijn er diverse lezingen, workshops, de zelfbouwtentoonstelling de AMRATO (commerciële handelaren), en natuurlijk de VROM, de VERON Onderdelen Markt (radiovlooienmarkt). Diverse commissies, werkgroepen en verenigingen zullen zich presenteren, zo zal er weer een Jeugdplein ingericht zijn. Op deze pagina treft u over enige tijd een overzicht aan wat er op DvdRA allemaal te beleven zal zijn in de IJsselhallen in Zwolle.

 

Entreeprijzen

De organisatie heeft besloten de entreeprijzen in 2023 iets te verhogen t.o.v.  2022. Ook handhaven we de regel van het afgelopen jaar om jongeren t/m 16 jaar gratis toegang te verlenen. In geval van twijfel over de leeftijd moet bij de ingang een identiteitsbewijs worden getoond. Op de dag zelf betalen VERON leden aan de kassa € 12,50 op vertoon van hun geldige VERON lidmaatschapskaart. Voor niet-leden bedraagt de entreeprijs €15,00. Zij kunnen lid worden door zich op de VERON website aan te melden en betalen dan ook € 12,50. Bezoekers in het bezit van de Gouden VERON Speld hebben gratis toegang. De speld moet zichtbaar worden gedragen.

Voorverkoop en entreebewijzen

Wij hebben besloten de voorverkoop tegen een gereduceerd tarief te stoppen. Dat bracht veel werk met zich mee en we hebben gemerkt dat er steeds minder kaartjes werden verkocht. De kaartverkoop is nu gedigitaliseerd en start op 15 september en duurt t/m 28 oktober. Een digitaal toegangskaartje kunt u kopen in de webshop van het VERON servicebureau, VERON webshop
Nadat u heeft betaald print u het document of bewaar de QR-code op uw telefoon. Neem de code mee en bij de ingang wordt de QR code gescand en kunt u naar binnen. Zo wordt de wachttijd tot een minimum beperkt. Kaartjes kunnen ook aan de kassa worden gekocht, wilt u dan zoveel als mogelijk met de pinpas betalen.

Medewerkers voor de Dag voor de Radioamateur 2023

VERON leden die op de DvdRA willen helpen bij enkele (eenvoudige) werkzaamheden kunnen zich aanmelden bij de floormanager Roel de Jonge, PA5RJ, E-mail: pa5rj@veron.nl Als zich voldoende leden aanmelden heb je volop gelegenheid om zelf ook rustig te kunnen rondkijken of een lezing bij te wonen. De DvdRA wordt immers voor leden en door leden georganiseerd. Meld je aan want alle hulp kunnen we gebruiken. Ook voor jezelf is het een bijzondere ervaring om de dag mede tot een succes te maken.