Deel je ervaringen met de EMC-Commissie

Het stappenplan is opgezet aan de hand van verzamelde en deels vertaalde informatie. We hopen dat je daarmee zelfstandig je storing terug hebt kunnen brengen tot een acceptabel niveau. Andere amateurs willen ook graag een oplossing vinden, en zijn heel erg geïnteresseerd in je ervaringen. We zien het verslag van je ervaringen dan ook graag tegemoet, en zouden dat ook graag aan deze website toevoegen, als je ons daar toestemming voor geeft!

Waarom een terugkoppeling naar de EMC-commissie?

Het is ook denkbaar dat er correcties of aanvullingen nodig zijn op deze website. We zijn benieuwd wat in de praktijk wel, en ook wat niet goed was. Welke onderdelen van de EMC-website hebben je geholpen, wat ging er goed of fout, wat was eenvoudig en wat vond je moeilijk en wat zijn jouw tips voor anderen?

Je ervaringen en terugkoppeling ontvangen we bij voorkeur per email aan a22@veron.nl. Foto’s, video’s en geluidsopnames zijn ook bijzonder welkom. Als de omvang daarvan te groot is om te emailen, kun je daarvoor ook gebruik maken van een service zoals WeTransfer.

Uiteraard nemen we contact met je op voordat we je terugkoppeling verwerken in de website.